Skoči na glavno vsebino
<![CDATA[

Danes, 2. 2. 2019, je v novomeški dvorani Marof potekalo področno prvenstvo v košarki za mlajše dečke. Sodelovalo je šest ekip in sicer: OŠ Grm, OŠ Toneta Pavčka in OŠ Otočec v skupini A ter OŠ Vavta vas, OŠ Center in OŠ Loka Črnomelj v skupini B.

Naša ekipa je v svoji skupini zasedla odlično drugo mesto s prepričljivo zmago proti OŠ Vavta vas ter prav tako zasluženim porazom proti OŠ Center. Sledil je polfinalni obračun proti zmagovalki skupine A, OŠ Otočec. V skupini A so bili končni izidi rednega dela tekem precej bolj izenačeni. Naši fantje so polfinale odigrali odlično in zmagali z rezultatom 28 proti 21 ter se presenetljivo uvrstili v finale, v katerem so se zopet pomerili z ekipo OŠ Center. Tudi tokrat so bili nasprotniki boljši in nas premagali, vendar to našega veselja ni nič zmanjšalo. Fantje so presegli sami sebe, za kar jim čestitam. Vseeno je pa potrebno reči, da imamo še ogromno prostora za izboljšanje igre. S končnim drugim mestom smo se uvrstili tudi v četrfinale državnega tekmovanja.

Našo šolo so zastopali naslednji učenci:

Nejc Kapele, Matej Plut, Domen Čurk, Ivano Pršlja, Luka Perković, Kristijan Strusa, Maj Adlešič, Aljaž Mauser, Urban Mišica, Jan Malerič Rok Bahor in Žan Plut.

                                              Mentor krožka košarke, David Štefanič

]]>
Dostopnost