Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni!
Pred vami je izvod letošnjega Zelenega Jurija, ki smo ga ustvarili učenci novinarskega krožka. Izvod je bolj ali manj ohranil svojo tradicionalno podobo, a je v njem, tako kot vsako leto, tudi nekaj novosti.
Letošnje šolsko leto si bomo zagotovo vsi zapomnili po koronavirusu. Prvič se nam je zgodilo, da smo imeli pouk kar preko spleta in ne v učilnicah. Čeprav smo se nekaj časa šolali na daljavo, je izpod naših rok nastalo veliko zanimivih izdelkov, ki vas čakajo na naslednjih straneh. Letos je bilo zaradi koronavirusa tudi manj tekmovanj, a so naši učenci kljub temu dosegli veliko. Svoje izkušnje o tem obdobju so zapisali tako učenci kot tudi delavci šole. K nam je prišlo tudi nekaj novih učiteljev, ki jih vsakodnevno srečujemo, a o njih ne vemo veliko. Pogovarjali pa smo se tudi s tistimi, ki jih v učilnici ali na hodniku srečujemo že več let. Ob tej priložnosti prelistajte glasilo in poiščite intervjuje z njimi. Mogoče pa vas kdo preseneti.
Seveda boste našli še veliko drugih zanimivih vsebin, zato le preberite naše glasilo.
Želim vam prijetno branje in upam, da vam bo letošnji izvod všeč. Uživajte v počitnicah in se spočijte pred novim šolskim letom.

Zeleni Jurij, letnik 32, Šolsko leto 2019/2020

Ana Majerle

 

Dostopnost