Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v sodelovanju z občinami odločilo, da v času izobraževanja na daljavo, zagotovijo brezplačni topli obrok za učence, ki ga potrebujejo.

Osnovna šola Loka objavlja poziv staršem, da učence OŠ Loka in podružnice šole Adlešiči in Griblje, s prebivališčem v občini Črnomelj, lahko prijavijo na brezplačni topli obrok. Upravičenost do brezplačnega toplega obroka pripada učencu, pri kateren povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi v otroškem dodatku, ne presega 382,82 €€ (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Učenci se na topli obrok prijavijo preko šole, le ta pa za učence, ki se bodo prijavili, upravičenost do le tega preveri v CEUVIZ. Šola bo zbrane podatke o prijavljenih učencih posredovala občini Črnomelj, ki bo na podlagi zbranih potreb organizirala pripravo in distribucijo toplega obroka za učence.

S prijavo straši privolijo, da občine in šole osebne podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Topli obrok bo mogoče prevzeti na šoli, ki bo hrano pripravljala.  Izjemoma občina za učence, ki obroka ne morejo prevzeti, organizira dostavo toplega obroka na dom ali na ustrezno razdelilno točko v lokalni skupnosti.

Za prijavo na topli obrok otroka izpolnite spodnjo prijavo in nam jo pošljite po elektronski pošti na naslov damjana.vranicar@os-loka-crnomelj.si in sonja.stefanic@os-loka-crnomelj.si. Prijavo lahko tudi prepišete in jo osebno oddate v poštni nabiralnik pred šolo. Če boste imeli z izpolnjevanjem prijave težave, se lahko ob oddaji prijave oglasite v ponedeljek, 9. 11. 2020, od 12:00 do 13:00 ure, pred OŠ Loka  in vam bomo, ob upoštevanju priporočil NIJZ, osebno svetovali pred stavbo šole.

Pripravila: Sonja Štefanič                                                                               Ravnateljica: Damjana Vraničar   

http://osloka.splet.arnes.si/files/2020/11/PRIJAVA-OTROKA-NA-BREZPLAČNI-TOPLI-OBROK-V-ČASU-IZOBRAŽEVANJA-NA-DALJAVO.pdf    

Dostopnost