Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši! 

V četrtek, 1. 4. 2021, se bo zaradi prepovedi zbiranja ljudi začasno prenehalo izvajati vzgojno-izobraževalno delo v vrtcih ter v osnovnih in glasbenih šolah. Pouk bo v tem času potekal na daljavo na že utečen način.  

Na OŠ Loka Črnomelj bo organizirano nujno varstvo za učence, katerih oba starša (ali eden od staršev, ki je samohranilec) sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah. Odlok določa, da se zaposlitev staršev ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca (drugi odstavek 2. člena), kar pomeni, da morajo starši (oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec) šoli predložiti ustrezno potrdilo o zaposlitvi.

V primeru, da potrebujete nujno varstvo, pošljite izpolnjeno prijavnico na elektronski naslov: sonjamal@os-loka-crnomelj.si ali  pa naj jo otrok jutri  odda razredničarki.

Potrdilo delodajalca za potrebe nujnega varstva 

Skupine nujnega varstva se bodo oblikovale iz učencev istega razreda. Učitelji, ki bodo izvajali pouk na daljavo, bodo delali od doma. 

Šola bo za učenke/učence od 1. do 3. razreda, ki bodo vključeni v nujno varstvo, zagotovila šolsko prehrano. O možnosti prevzema toplega obroka si preberite v obvestilu Prijava na topli obrok.  

Ravnateljica Damjana Vraničar 

Dostopnost