Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 22. aprila 2021, je na naši šoli potekalo šolsko matematično tekmovanje za Vegova priznanja, tj. matematični Kenguru. Udeležilo se ga je 175 učencev od 1. do 9. razreda na matični šoli in na obeh podružnicah, bronasto priznanje pa je prejelo 60 učencev.

V 1. razredu so pod mentorstvom Tee Zorn, Nataše Tine Prijanovič, Irene Stopar in Tadeje Kuzma bronasto priznanje prejeli Hana Štefanič, Jan Miketič, Lori Mikložič, Lana Plut, Lan Vraničar, Gal Cvitkovič, Jakob Majerle, Špela Spreicer in Mila Vraničar.

V 2. razredu so pod mentorstvom  Barbare Hlebec, Branke Weiss, Nataše Šuštarič Bradač in Tadeje Kuzma bronasto priznanje prejeli Timon Klobučar, Ana Štrucelj, Peter Gregorič, Rok Brodarič, Jana Peteh, Nina Pezdirc, Rok Skukan, Primož Plut, Tristan Hranilović, Jošt Klepec, Jaka Ljubenko, Julija Miketič, David Petric, Staš Svetič in Nina Veselič.

V 3. razredu so pod mentorstvom Katarine Simčič, Darinke Radovič, Marije Plavec in Zdenke Konda bronasto priznanje prejeli Lea Cvitkovič, Samantha Jakobčič, Žiga Ljubenko, Tija Mlečnik, Maj Vraničar, Erik Vrščaj in Vid Štefanič.

V 4. razredu so pod mentorstvom Darje Matkovič bronasto priznanje prejeli Mark Bradač, Aneja Dvojmoč, Lara Pezdirc in Tjaša Starešinič.

V 5. razredu so pod mentorstvom Stanke Mržljak bronasto priznanje prejeli Matic Starc, Ema Čurk, Nejc Avguštinčič in Zala Kapele.

V 6. in 8. razredu so pod mentorstvom Veronike Vrbanac bronasto priznanje prejeli šestošolsci Iva Kapele, Lev Kavčič, Martin Papež in Žak Zupančič ter osmošolci Nejc Kapele, Maša Hutar, Maruša Kapele, Sara Majerle, Nuša Butala in David Judnič.

V 7. in 9. razredu so pod mentorstvom Anje Golobič bronasto priznanje prejeli sedmošolci Špela Brinc, Gal Špec in Nik Lilek ter devetošolci Živa Barič, Zara Kavčič, Anja Rožič, Franc Absec, Brin Jugovič, Manca Kapele, Lea Vrtin in Maj Adlešič.

Državno tekmovanje bo potekalo v soboto, 15. maja 2021, na matični šoli. Nanj se je uvrstilo 6 tekmovalcev, in sicer Iva Kapele iz 6. a, Špela Brinc iz 7. a, Gal Špec iz 7. b, Nejc Kapele iz 8. a, Maša Hutar 8. b in Živa Barič 9. a.

Vse učencem, ki so prejeli bronasto priznanje, čestitamo za uspeh, tekmovalcem, ki so se uvrstili na državno raven, pa želimo veliko uspeha! Iskrene čestitke tudi vsem požrtvovalnim mentorjem.

Dostopnost