Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, spoštovani starši!


Upam, da ste se na počitnicah imeli lepo in si nabrali dovolj energije za nove podvige. Covid-19 nam je močno spremenil način življenja, zato se bomo v šolah morali še naprej ravnati po priporočilih pristojnega ministrstva in NIJZ-ja. Organizacija pouka bo potekala po modelu B. Osnovno vodilo vseh je, da v šolo pridete samo zdravi učenci in zaposleni. Spoštovani starši – za vas je vstop v šolo dovoljen samo tistim, ki izpolnjujete PCT-pogoje.

V skladu z navodili Ministrstva za zdravje bodo lekarne učencem zadnje triade brez posebnih potrdil izdale 5 hitrih antigenskih testov na mesec. Pri prevzemu potrebujete kartico obveznega zdravstvenega zavarovanja učenca. NIJZ priporoča, da se učenci samotestirajo v nedeljo zvečer ali v ponedeljek zjutraj. Več informacij o samotestiranju je na spletni strani NIJZ. Posodobljena imamo tudi Pravila ravnanja v OŠ Loka Črnomelj v razmerah, povezanih s covid-19.

Pred začetkom šole se o sprejetih ukrepih in poteku dela ter protokolih iskreno pogovorite s svojim otrokom. Z upoštevanjem dogovorjenih protokolov bomo zmanjšali možnost okužb ter zaščitili sebe in druge.

Šolsko leto bo pestro in organizacijsko ter logistično zelo zahtevno, saj bodo pouk in ostale delavnosti potekali na šestih različnih lokacijah. Upajmo, da bo občina z vlado Republike Slovenije v prihajajočih mesecih le podpisala sklep o prepotrebnem financiranju in izgradnji naše šole.

Šolski prevoznik MPOV d.o.o. nas je obvestil, da ostaja vozni red v osnovi nespremenjen, razen iz smeri Butoraj sta organizirana dva dovoza, za smer Jerneja vas pa tri razvozi.

Pogumno, uspešno in zdravo šolsko leto 2021/22.


Um je ogenj, ki ga je treba podpihovati, ne posoda, ki jo je treba napolniti. (Plutard)
Damjana Vraničar, ravnateljica

ZLOŽENKA 1. TRIADA, PH STRATUS

ZLOŽENKA 4-9 OŠ LOKA

ZLOŽENKA – OBE PODRUŽNICI

ZLOŽENKA – PRAVILA OPB

Dostopnost