Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci in starši!

Seznanjamo vas, da imate v tem tednu možnost ogleda Virtualnega kariernega sejma 2021 – sejem poklicev in izobraževanja ter Virtualnega Dneva odprtih vrat Šolskega centra Novo mesto. 

Virtualni karierni sejem 2021 za osnovnošolce poteka od 15. – 21. novembra. Na sejmu se predstavljajo srednje šole, podjetja, perspektivni poklici, na voljo je karierna svetovalnica, živa knjižnica in številni drugi dogodki. Dogodki potekajo tako v dopoldanskem kot popoldanskem času. Priporočamo ga za vse osnovnošolce, ki že razmišljajo o svoji poklicni prihodnosti, seveda pa je skoraj obvezen za devetošolce.

Na sejem lahko dostopate TUKAJ. Za dostop do vseh vsebin in dogodkov je potrebna brezplačna registracija. Ob registraciji pod izbiro šole učenec poišče Osnovno šolo Loka Črnomelj in pod zavihkom skupina označi razred, ki ga obiskuje.

Virtualni Dan odprtih vrat Šolskega centra Novo mesto bo preko videokonferenc potekal 17. novembra 2021 v času od 15.00 do 18.00. Do takrat vas vabijo, da njihovo spletno stran virtualno prehodite in spoznate delo Šolskega centra Novo mesto. Dostop do spletne strani je TUKAJ.

Lepo vabljeni učenci in starši, da si skupaj ogledate virtualni sejem in dan odprtih vrat.

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo na e-mail naslovu: sonja.stefanic@os-loka-crnomelj.si

Dostopnost