Naša učenca sta minuli vikend sodelovala na svetovnem prvenstvu v karateju.  Ester Horn je osvojila naslov svetovne prvakinje, njen brat Swen Horn pa naslov svetovnega podprvaka. OŠ Loka jima iskreno čestita, seveda pa gre čestitka tudi trenerju Franu Hornu in Karate klubu Črnomelj, ki jih na to pripravlja. 

V nadaljevanju objavljamo celotno besedilo:

Beograd, 15.11.2019 – 17.11.2019;
Minuli vikend so se karateisti, pod vodstvom trenerja Franja Horna, udeležili WKC svetovnega prvenstva v karateju, kjer so dosegli izjemne rezultate.

Najbolje se je odrezala Ester Horn, ki je nastopala v kategoriji deklic (10,11 let) in med kar 24 sotekmovalkami in po izjemno opravljenih treh krogih tekmovanja, osvojila naslov svetovne prvakinje.

V kategoriji dečkov (12,13 let) je Swen Horn med 17 sotekmovalci in po dveh krogih tekmovanja osvojil naslov svetovnega podprvaka.

Rezultati ekipe pod vodstvom trenerja Franja Horna, so posledica profesionalnega vodenja svojih varovancev, njegovih dolgoletnih izkušenj in visokega znanja veščine ter tudi sprejemanja na mednarodni športni sceni.

Vsem dobitnikom medalj ob doseženih rezultatih iskreno čestitamo. Zahvaljujemo se Občini Črnomelj za podporo pri delovanju Karate kluba Črnomelj.

Tajništvo: K.H.