Skoči na glavno vsebino

Četrtkove dopoldanske dejavnosti

Pred raziskovanjem narave smo pojedli slastne palačinke. Po zajtrku smo se ponovno razdelili v tri skupine. Naša se je odpravila do reke Čabranke ter ugotovila, da jo lahko celo pijemo. Danes je imela kar tri stopinje manj kot včeraj popoldne! Na poti nazaj do hotela smo spoznavali zdravilne rastline. Mimoidoča gospa je rekla, da jih je v dolini kar 3500. Učiteljica nam je pokazala tudi nekaj invazivnih rastlin, ki so kljub večkratni košnji trdožive.

Zala, 7. c

Popoldanske dejavnosti

Danes smo imeli po kosilu različne športne igre: igre Petra Klepca, košarko in odbojko. Pri igrah smo se razredi izmenjavali. Kasneje smo imeli predstavitev o medvedih. Bila je zanimiva in poučna. Pred večerjo pa smo se pripravljali za predstavitev sob. Imeli smo namreč prireditev Soba se predstavi. Zanimivo je bilo, da danes nismo dobili telefonov pred večerjo, ampak šele zatem. Dekleta pa smo bila tako zatopljena v pripravljanje točke naše sobe, da nam je za telefon skoraj zmanjkalo časa.

Metka, 7. a

Naša šola v naravi v Osilnici se nezadržno izteka. Na njej smo doživeli marsikaj zanimivega, spletla so se mnoga prijateljstva. Dekleta iz 7. c so celo spesnila pesem o prijatelju.

PRIJATELJ

Prijatelj je tisti,

ki ti pomaga v stiski.

Je vedno s tabo, te osrečuje

in nikoli ne zasmehuje.

Ti vedno stoji ob strani

in tvoje skrivnosti ohrani.

Te vedno nasmeji

in nikoli ne zapusti.

Ko pride k tebi prespat,

se vedno smejita v en glas.

S tabo vse deli

in te s tem razveseli.

Se s tabo za šolo vse uči

in te nikoli na cedilu ne pusti.

Ko sta skupaj, vedno hitro čas mine,

ko ura en krog odbije.

Prijatelj je v glavnem tisti,

ki ti nikoli ne povzroča slabih misli.

                                Dekleta iz 7. c

Dostopnost